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논문 기본정보

Changes in physicochemical and microbiological properties of isoflavone-treated dry-cured sausage from sulfur-fed pork during storage

논문 개요

기관명, 저널명, ISSN, ISBN 으로 구성된 논문 개요 표입니다.
기관명 NDSL
저널명 Journal of animal science and technology
ISSN ,2055-0391
ISBN

논문저자 및 소속기관 정보

저자, 소속기관, 출판인, 간행물 번호, 발행연도, 초록, 원문UR, 첨부파일 순으로 구성된 논문저자 및 소속기관 정보표입니다
저자(한글) Kim, Ji-Han,Pyun, Chang-Won,Hong, Go-Eun,Kim, Soo-Ki,Yang, Cheul-Young,Lee, Chi-Ho
저자(영문)
소속기관
소속기관(영문)
출판인
간행물 번호
발행연도 2014-01-01
초록 This study was performed to investigate the physicochemical and microbiological properties of isoflavone-treated dry cured sausage from sulfur fed pork (0.3%) during storage at $15^{ circ}C$ for 45 days. Groups were divided into three treatments: dry-cured sausages produced with pork fed general diet as the control group (CON), sulfur-fed pork (SUL) and isoflavone-(0.25%) treated sulfur-fed pork (ISO). Moisture content in all groups decreased dramatically from 55-57% to 10-11% during storage, whereas crude protein, crude fat, and ash content increased (P
원문URL http://click.ndsl.kr/servlet/OpenAPIDetailView?keyValue=03553784&target=NART&cn=JAKO201403760397738
첨부파일

추가정보

과학기술표준분류, ICT 기술분류,DDC 분류,주제어 (키워드) 순으로 구성된 추가정보표입니다
과학기술표준분류
ICT 기술분류
DDC 분류
주제어 (키워드) Isoflavone,Dry-cured sausage,Sulfur,Lipid oxidation,Storage